Evenimentul Zilei > Actualitate > Răspunsul ANP, după ce INTERLOPUL „Crocodilul” s-a căsătorit cu angajata PENITENCIARULUI
Răspunsul ANP, după ce INTERLOPUL „Crocodilul” s-a căsătorit cu angajata PENITENCIARULUI

Răspunsul ANP, după ce INTERLOPUL „Crocodilul” s-a căsătorit cu angajata PENITENCIARULUI

O anchetă a fost începută la penitenciarul de maximă siguranță Rahova după ce un interlop temut s-a căsătorit cu angajata care trebuia să îl educe.

Conducerea penitenciarului Rahova a început o anchetă după căsătoria celor doi, pentru că aceasta încalcă reglementările interne.

Astfel, conform reglementărilor, celor care lucrează în sistemul penitenciar le este interzis să să aibă relații economice sau de altă natură cu persoanele condamnate, informează stirileprotv.ro.

Căsătoria celor doi a avut loc, în urmă cu câteva zile, la Penitenciarul Jilava, acolo unde este încarcerat acum „Crocodilul”. Ginerele, Bogdan Dumitrache, s-a făcut remarcat în Clanul Sportivilor după ce a fost implicat, în februarie 2009, într-un scandal celebru care a avut loc în Mall Plazza România, din Cartierul Militari. Alături de alți membri ai Clanului Sportivilor, Dumitrache a fost arestat și, ulterior, condamnat, pentru tentativă de omor şi alte fapte de violenţă, la șapte ani și jumătate de închisoare, dar a părăsit România, în 2016, înainte de pronunțarea sentinței definitive.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: