Prezent la Reuniunea comitetului de coordonare al PNL Sector 2, fostul prezentator tv a dat de pământ cu Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei, despre care a spus că „va fi bătută fără probleme”.

Nici intrarea în cursă a „useristei” Clotilde Armand nu-l impresionează pe Rareș  Bogdan. „O glumă” de contracandidat, o numește europarlamentarul liberal.

„Cred că Gabriela Firea va fi, fără probleme, bătută, chiar dacă astăzi pare că încă are rezidual ceva încredere. Va fi bătută în momentul campaniei, ea doar va scădea în următoarele luni de zile”, a prezis Rareș Bogdan.

De fapt, liberalul a făcut predicții și pentru sectoarele Capitalei. Astfel, despre Sectorul 1 a spus că e deja al PNL, „Clotilde Armand este o glumă, din punctul meu de vedere, candidatul liberal o va spulbera”. Și Sectorul 2 „e câştigat deja” și nu vor fi emoții nici în Sectorul 4.

„La Sectorul 5, vom câştiga en-fanfare, iar la Sectorul 6 cred că Mutu ar fi bine să se mute undeva în afara Bucureştiului pentru că şi-a bătut joc complet de acel sector”, a mai spus Rareș Bogdan.

Pentru europarlamentarul liberal, eșecul PNL în alegerile din București ar fi un dezastru electoral: „Dacă nu câştigăm Bucureştiul şi sectoarele Bucureştiului, la nivelul presei şi la nivelul imaginii publice vom fi extrem, extrem de afectaţi”.

Te-ar putea interesa și: