Evenimentul Zilei > Politica > Rareș Bogdan și-a pus partidul în cap: ”Nu ar trebui să luăm de bun tot ce spune el”
Rareș Bogdan și-a pus partidul în cap: ”Nu ar trebui să luăm de bun tot ce spune el”

Rareș Bogdan și-a pus partidul în cap: ”Nu ar trebui să luăm de bun tot ce spune el”

Un deputat liberal a lansat un atac dur împotriva lui Rareș Bogdan, prim - vicepreședintele PNL.

Tensiunile din interiorul PNL, dintre aripa reformatoare condusă de Rareș Bogdan și aripa ”veche”, reprezentată de Ludovic Orban, au început să se reverse în studiourile de televiziune.

Deputatul PNL Daniel Gheorghe a fost invitatul Cătălinei Porumbel, la Antena 3, și a lansat un atac împotriva lui Rareș Bogdan, despre care a spus că are doar opinii personale. ”Vreau să fac o precizare pentru toată presa românească. Punctele oficiale de vedere transmise de PNL se fac prin intermediul lui Ludovic Orban. Rareș Bogdan vine permanent cu tot felul de idei. Este mai curând exponentul unor puncte de vedere personale și nu cred că ar trebui să luăm de bun tot ce spune el de la Bruxelles”, a zis Daniel Gheorghe.

Potrivit unor surse din interiorul PNL, în ultima perioadă, Rareș Bogdan i-a criticat pe unii lideri ai partidului, în forurile interne, cu privire la faptul că se duce o politică brutală de racolare a unor primari PSD. ”M-am săturat să răspund toată ziua la aceste acuzații”, ar fi spus Rareș Bogdan, la una dintre ședințele interne, cu referire la faptul că este chestionat, zilnic, de jurnaliști cu privire la aceste racolări și nu la probleme reale ale României. În plus, prim-vicepreședintele PNL s-a supărat pe faptul că marile teme pentru care românii au votat masiv PNL ar fi fost abandonate de guvernul Orban, cum ar fi anularea pensiilor speciale sau desființarea Secției Speciale de Investigare a Magistraților.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: