„Prima șansă, indiscutabil, și cel care va câștiga va fi Iohannis. Are toate atributele și toate realizările pentru asta. Eu le urez mult succes celor din Alianța 2020, era normal să vină cu un candidat. Ar fi interesant o luptă în turul doi Iohannis – Barna, e important pentru publicul dreptei. Nu am emoții, sper într-o campanie decentă, fără lături aruncate în cap, fără lovituri sub centură, pe argumente, pe proiecte”, a declarat Rareș Bogdan într-o emisiune de la B1 TV.

 

Europarlamentarul PNL speră într-o campanie elegantă din partea celor de la USR-PLUS, mai ales că ar formao alianță de guvernare. „Având în vedere că această țară trebuie schimbată din temelii cu Iohannis la Cotroceni, cu PNL care va da premier și alături de cei din USR-PLUS, cu care vom constitui o mare coaliție guvernamentală, e normal să nu ne atacăm, ci să mergem într-o campanie elegantă”, a mai declarat Rareș Bogdan.

Acesta crede că Iohannis va obține în primul tur al prezidențialelor între 36-45%, iar în al doilea tur va obține 65-70% în fața unui contracandidat de dreapta și între 70-75% în fața unui contracandidat de stânga.