Rareș Bogdan anunță cui îi va preda Iohannis mandatul, în decembrie sau mai devreme

Rareș Bogdan anunță cui îi va preda Iohannis mandatul, în decembrie sau mai devreme Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

Rareș Bogdan a dezvăluit cui va preda mandatul actualul preşedinte pe data de 22 decembrie 2024.

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a declarat că în data de 22 decembrie Klaus Iohannis va preda mandatul lui Nicolae Ciucă. În opinia sa, liderul PNL va fi viitorul preşedinte.

Rareș Bogdan, anunț neașteptat depsre viitorul preşedinte al României

Întrebat dacă există altcineva mai bun decât Nicolae Ciucă să conducă PNL, Rareş Bogdan a spus că acest lucru va fi stabilit după data de 22 decembrie. Adică atunci când Nicolae Ciucă va prelua mandatul de la Iohannis.

„Noi vrem să fim perfectibili. Întotdeauna putem schimba oameni buni cu oameni şi mai mai buni. După data de 22 decembrie, dată limită, pentru că dacă lucrurile se schimbă la Bruxelles, atunci poate fi mai repede. Dar 22 decembrie este data care, potrivit Constituţiei, prietenul dumneavoastră Klaus Iohannis, predă mandatul domnului Nicolae Ciucă, viitorul preşedinte al României.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi Biroul Oval

Rareș Bogdan. Sursa foto: Facebook.

După, atunci, e validarea mandatului. Şi atunci, pe 22 decembrie, după-amiaza, vom putea să discutăm despre viitorul preşedinte al PNL Până pe 22 decembrie, după-amiaza, când Nicolae Ciucă ocupă Palatul Cotroceni, nu avem cum să vorbim. Dumneavoastră păstraţi înregistrarea şi vorbim pe 22 decembrie, seara”, a explicat Rareș Bogdan.

Nicolae Ciucă este președintele ideal pentru România

Rareş Bogdan a mai spus că Nicolae Ciucă se potrivește profilului ideal pentru România, mai ales în contextul războiului de la graniţă.

„E profilul ideal pentru România în acest moment. Vă spun de ce, ai 650km de graniţă cu un stat aflat în război, unde lucrurile pot degenera şi mai rău după martie, când va fi reconfirmat Vladimir Putin la Kremlin. Deci, lucrurile nu se opresc, din păcate. Iar declaraţiile legate de Odessa şi legate de gurile Dunării m-au speriat de testamentul Petru cel Mare, pentru că asta înseamnă că încă Kremlinul gândeşte în perspectiva aceasta.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, Brandenburg Gate, drum şi text

Nicolae Ciucă. Sursa foto: Facebook

Ceea ce pentru România, pe de o parte, din punct de vedere al portului Constanţa, economic, poate fi un plus extraordinar, dar pentru România este un pericol extraordinar, în sensul în care Rusia vrea să blocheze practic Marea Neagră pentru Ucraina. Ucraina exportă, trăieşte din export de cereale, de materii prime, ulei, floarea soarelui, sare, cereale. În momentul acesta, o bună parte din cerealele ucrainene ajung în portul Constanţa sau ajung la graniţa de sud sau de vest a României”, a concluzionat Rareş Bogdan.