În postarea sa, fostul jurnalist a întrebat: ,,Câte Clanuri Interlope controlează politicieni de la vârful PSD și ALDE? Care sunt legăturile dintre Clanurile Interlope și fruntașii PSD în județele Olt, Dolj, Mehedinți, Giurgiu, Brăila, Galați, Buzău, Ialomița, Gorj, Hunedoara, Botoșani, Neamț, Tulcea, Teleorman, Călărași?

Cine și când i-a informat pe Interlopi? Ce au vrut să acopere și cine a avut atât de mult cinism? Câte Clanuri Interlope controleaza politicieni de la vârful PSD si ALDE? Care sunt legaturile dintre Clanurile Interlope și fruntașii PSD în judetele Olt, Dolj, Mehedinți, Giurgiu, Brăila, Galați, Buzău, Ialomița, Gorj, Hunedoara, Botoșani, Neamț, Tulcea, Teleorman, Calarasi?”

După aceste aspecte, Rareș Bogdan a continuat tirul întrebărilor puse în mediul virtual: ,,Aveți idee în câte județe sunt interlopii frați cu politistii? Dar cu politicienii locului?

Adica sefii Politiei Romane, pusi de baronul PSD in functii, cei din zona respectiva participa la chermeze, paranghelii, incuscriri, botezuri si nunti sau iau bani si spala bani prin retele interlope? In minim 14 judete se cunoaste situatia si nu se face nimic? Stiti in ce judete si la cate campanii electorale au fost folositi interlopi si clanuri tiganesti pentru strangere de voturi?

Aveti idee de ce nimeni NU a facut nimic pana acum? Stiti de ce? Daca nu reformam, daca nu schimbam, daca nu spunem adevarul, Romania se va prabusi iremediabil.

De data asta lucrurile stau mult mai prost decat par a fi. Legaturile bolnavicioase dintre Interlopi, Clanuri si POLITICIENI PSD captivi acestora sunt mult mai grave si puternice decat ne putem imagina.” a mai afirmat Rareș Bogdan într-o a doua postare.

Te-ar putea interesa și: