Într-o postare pe social media Rareş Bogdan îl critică în termeni destul de duri pe liderul ALDE:

„Dacă ai ajuns să se uite Dăncilă de sus la tine… ești praf, domnu’ Tăriceanu! Și nu că te umilește, dar te aruncă în râu ca și când ai fi un mâț abia fătat, îți trage partidul de sub picioare, îți desființează grupul parlamentar și, precum e obiceiul PSD, îți sparge casa și îți fură și butelia”.

„Ajungi să râdă Dăncilă de tine”

„Dăncilă să își bată joc de matale, care ai reușit un deficit bugetar record (gaură de 5.2%), ai umplut aparatul bugetar de pile și ai aranjat averea Gojdu? Păi la incompetență o umileai, dacă nu veneai la serviciu la ora 10, direct de la cursurile de pilotaj. No vezi ce pățești dacă furi curent? Ajungi să râdă de tine Dăncilă. Mai jos nu se poate”, este concluzia europarlamentarului PNL exprimată pe contul personal de Facebook.

De unde a plecat scandalul dintre cei doi lideri

Viorica Dăncilă a ripostat miercuri la atacurile lui Călin Popescu Tăriceanu, avertizându-l că nu poate să dea afară din ALDE pe toți membrii și că sunt mai mulți colegi de-ai lui Tăriceanu care vor să continue guvernarea alături de PSD.

Tăriceanu a anunțat că va sesiza Curtea Constituţională pentru modul în care a fost ales Teodor Meleșcanu la șefia Senatului, după ce a fost susținut de PSD.

Dăncilă l-a avertizat pe Tăriceanu că, dacă îi va exclude din ALDE pe cei 3 deputați pe care i-a propus pentru funcii de miniștri, atunci ALDE va rămâne fără grup parlamentar și în Camera Deputaților, așa cum s-a întâmplat deja în Senat.