Evenimentul Zilei > Actualitate > Rareș Bogdan, avertisment dur pentru România: „Un adevărat plan Marshall”
Rareș Bogdan, avertisment dur pentru România: „Un adevărat plan Marshall”

Rareș Bogdan, avertisment dur pentru România: „Un adevărat plan Marshall”

Rareș Bogdan lansează un avertisment dur cu privire la banii pe care România urmează să-i primească de la UE.

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a avertizat, marți, după încheierea acordului pentru bani europeni de la Summit-ul UE că aceşti bani trebuie şi atraşi.

„Victorie uriașă marca Klaus Iohannis după 4 zile și 4 nopți de negocieri fără precedent. Prestație excelenta și foarte aplicată a Președintelui României. Pas cu Pas a obținut TOT ce se putea obține pentru ROMANIA.

De acum doar sa înțelegem ce e cu acești bani și mai ales ce trebuie sa facem cu ei. Președintele i-a obținut pentru modernizarea și reclădirea marilor sisteme publice ale țării, de acum trebuie realizate și implementate proiectele, pornita execuția și finalizate. Adica mai pe românește, trebuie aduși acești bani spre noi.

Președintele României s-a luptat pentru ca Romania sa beneficieze de o suma absolut fantastica, impresionanta de-a dreptul. Acum la TREABA! Sunt convins ca și acest lucru se va întâmpla sub atenta sa supraveghere.

Un adevărat plan MARSHAL pentru Romania”, a scris Rareș Bogdan, marți, pe pagina sa de Facebook.


România s-a obținut o sumă impresionantă, de 79,9 miliarde de euro pentru proiectele europene.

„Tocmai s-a încheiat Consiliul European și am ajuns la un acord. Am ajuns la un acord foarte important pentru Europa, un acord extrem de important pentru România.

Iată că, după discuții foarte complicate, după negocieri foarte complicate, după patru zile și patru nopți de negociere, am obținut pentru România o sumă impresionantă – 79,9 miliarde de euro – pentru proiectele europene, negocieri care ne permit acum să trecem la etapa următoare.

Vom folosi această sumă de 80 de miliarde pentru a reface infrastructura în România, pentru a construi spitale, școli, pentru a moderniza marile sisteme publice.

Este, de asemenea, foarte important de știut că o parte semnificativă din acești bani va fi folosită pentru relansare, pentru revigorare economică.

Repet, 79.917.000.000, deci 80 de mii de milioane de euro vom folosi pentru a pune în practică, pe de-o parte, planul pentru bugetul multianual 2021-2027, un plan la care lucrăm împreună cu Guvernul deja din ianuarie și în cel mai scurt timp va fi finalizat, pentru a fi pregătiți să începem implementarea, iar, pe de altă parte, lucrăm de-o vreme bună deja la planul național de relansare, care va fi prezentat Comisiei Europene, pentru a primi fondurile pentru relansarea economică”, a declarat președintele României, Klaus Iohannis.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: