Rareş Bogdan, a transmis, de la Timişoara, un mesaj de mobilizare la vot şi a criticat PSD, spunând că „România este tristă”.

„Am venit să vă spun că dumneavoastră veţi guverna România, dumneavoastră veţi câştiga alegerile. Mai e nevoie ca fiecare dintre dumneavoastră să creadă în acest lucru. Am venit pentru ca împreună cu dumneavoastră să îngenunchem PSD, să îi spunem lui Liviu Dragnea, lui Codrin Ştefănescu, lui Mitralieră, lui Nicolicea că timpul lor a expirat”, a spus Rareş Bogdan.

Candidatul liberal a mai spus că PSD şi ALDE îşi bat joc de România.

„Vom câştiga alegerile europarlamentare şi vom ridica România din noroi. Astăzi, după doi ani şi patru luni de guvernare PSD, România este tristă. Pensionarii au fost umiliţi, fraţii din diaspora plâng în fiecare seară după locurile naştreii lor şi după mormintele bunicilor şi părinţilor lor. Ei trebuie aduşi acasă. PSD, ALDE, împreună cu cei care nu recunosc articolul 1 al Constituţiei României, UDMR, cele trei forţe politice sfidează şi îşi bat joc de această ţară. Guvernarea lor trebuie să înceteze imediat. Am ajuns ca din cauza acestor indivizi să ne arate cu degetul Europa, am ajuns să pună la îndoială parteneriatul cei care ne apără de cei din est. Au promis autostrăzi şi nu au fost în stare să aducă nici măcar a o suta parte din ce puteau să aducă, au promis spitale regionale şi nu au băgat nici măcar o cupă la primul şantier”, a declarat Rareş Bogdan.