Realizatorul emisiunii de la Realitatea TV, „Jocuri de Putere”, Rareș Bogdan, a declarat că a fost amenințat, sâmbătă, de două ori de liderul PSD, Liviu Dragnea. Este vorba despre discursul lui Liviu Dragnea din timpul discursului său de la ședința de partid.

„Până acum au zburdat. Începând de astăzi o să începem să ne ocupăm şi de ei, în sensul în care vom vorbi şi de asta. Câţi masoni sunt în acest partid, câţi securişti, care este legătură cu serviciile secrete. Despre toţi, şi despre vedetele care se urcă pe nişte liste şi despre foşti prim-miniştri care acum sunt plus, minus,”, a declarat.

Rareș Bogdan a postat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj:

„Frica îl face să scuipe venin, disperarea îl va face animal rănit, tăvălugul oamenilor frumoși și liberi îl vor scoate din spațiul public definitiv.

Infractorul cățărat în fruntea PSD m-a amenințat astăzi de două ori. L-am călcat în picioare și l-am umilit ca jurnalist, îl asigur că dacă intru pe terenul lui îl voi zdrobi definitiv, iar partidul pe care îl conduce încă spre pieire va ajunge după PNL și chiar USR-Plus! 

Se va clasa în cel mai bun caz pe locul 3. RĂZBOI până la capăt. El sau România demnă pe care o iubim în fiecare zi. Până una alta, am să îi răspund mâine seară, duminică de la 21.00 la „Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan”, exclusiv pe Realitatea Tv și Realitatea Fm. 

Chiar dacă aș face pasul spre baricada politică, până după Sfintele Paști îl voi chinui din Studioul meu și voi arăta adevărul despre acest arendaș ce vrea să îngenuncheze complet România. Apoi, nu ar scăpa, îl voi călca în picioare din stradă și din mai multe studiouri Tv și Radio sau platforme media locale, regionale și naționale.

P.S.: Livache, crede-mă că nu iți dorești să vin și în Terenul tău, o să vă umilesc și acolo cum am făcut-o de 6 ani și aici! Cei ca tine, Arsene-ciorăpel, Nicolicea, Iordache, Oprișan-portofel, Dăncilă-minte puțină și alții ca voi trebuie să dispară din spațiul public românesc.”, a scris, pe Facebook, Rareş Bogdan.