Evenimentul Zilei > Politica > Rareș Bogdan a răbufnit în direct la un post de televiziune. „Trebuie să închidem subiectul”
Rareș Bogdan a răbufnit în direct la un post de televiziune. „Trebuie să închidem subiectul”

Rareș Bogdan a răbufnit în direct la un post de televiziune. „Trebuie să închidem subiectul”

Europarlamentarul Rareș Bogdan a afirmat, duminică seară, la Antena 3, că PNL va respecta ceea ce a promulgat Parlamentul, făcând referire la majorarea pensiilor și a alocațiilor pentru copii.

În acest context, Rareș Bogdan a mai spus că acest subiect ar trebui închis.

„Un partid politic – că e vorba de cel din care fac parte sau altul – care nu va pune în aplicare ce a votat Parlamentul şi a promulgat preşedintele, va fi afectat într-un mod catastrofal electoral. Nu putem să ne jucăm cu asta. Cred că este o problemă de filozofie bugetară şi de filozofie de guvernare. Cred că am intrat într-un cerc vicios în care ne lăsăm lângă doamna Olguța Vasilescu, domnul Budăi prinşi în această discuţie: plătim sau nu plătim.

Cred că trebuie să închidem subiectul. Noi trebuie să închidem direct acest subiect, simplu: „domnule, am prorogat pe 1 august, dublăm alocaţiile. Respectăm legea pensiilor, pe 1 septembrie vom mări pensiile. Şi, de aici încolo, discuţia în următoarele 9 luni este pe următorul subiect: noi, guvernul liberal, vrem să aducem investiţii, să creştem absorbția de fonduri europene de la 28% la 60%, vrem să arătăm România la Londra, la Dubai, la New York”, a declarat Rareş Bogdan la Antena 3.