Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, şi-a exprimat ferm poziţia faţă de membrii PSD care ar îndrăzni să bată la uşile PNL-ului:
”Vreau să îi rog un lucru pe fiecare președinte de filială, pe fiecare prim-vicepreședinte, pe fiecare președinte de organizație locală, pe Ludovic Orban, pe Raluca Turcan (…) nu-i primiți în partidul nostru! Ferecați ușile PNL pentru orice ales local al PSD”, a spus Rareş Bogdan.
“Cei din PSD nu au ce căuta în PNL. Îi vom zdrobi. Sunt dezorientați, sunt îngenunchiați. Zdrobiți-i în alegeri. Nu îi aduceți în casa noastră!”, a mai spus europarlamentarul subliniind că doar  „în jurul  şi  numai în condiţiile PNL-ului se va face următoarea guvernare”.
Rareş Bogdan a fost numit, tot astăzi, în funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului, declarând că este onorat şi emoţionat la fel ca atunci când liberalii l-au primit în mijlocul lor:  „Vreau să-mi permiteţi să fac o plecăciune în faţa celor peste 200.000 de membri şi a celor peste 2,5 milioane de români care ne-au acordat votul, astfel încât am devenit partidul numărul unu al României”, a declarat în final Rareş Bogdan colegilor participanţi la Consiliul Naţional al PNL.