Liberalul Rareș Bogdan crede că stafiile comunismului s-au intors să conducă România și l-a dat ca exemplu pe Florea Voinea, un bun prieten al lui Nicu Ceaușescu. Presa a scris despre Voinea că ar fi un apropiat al premierului Viorica Dăncilă.

 

”Avem un prim-ministru care astăzi stă agățată de un fost ofițer DIE, care a devenit sfătuitorul nr.1 al acestei doamne. Nu se poate așa ceva! Parcă sunt scoși de la naftalină. Personaje de lângă Nicușor Ceaușescu – eu aveam 12 ani când Nicușor Ceaușescu făcea legea. Personajul nr.1 de lângă Viorica Dăncilă este un personaj care a stat umăr la umăr, prieten de nădejde al lui Nicușor Ceaușescu. Ăștia s-au reinventat ca niște stafii și ne bântuie în momentul ăsta viețile, în Palatul Victoria, conduc România. Acest individ i-a pus pe masa doamnei Dăncilă, în urmă cu 10 zile, o propunere de consul general la unele dintre cele mai importante consulate ale România, la Milano, un personaj care vine din vechea Securitate, acuzat de tot felul de legături cu proxeneți, cu crimă organizată, și doamna Dăncilă a semnat, pentru că nu știe ce semnează”, a spus Rareș Bogdan, la Digi 24

 

”Parcă trăiesc într-un film în care stafiile trecutului, ba unii actori care erau prin roluri de cooperatiști șefi, ba domnul Daea care vine din străvechile cooperative agricole, ba domnul acesta care e consilierul doamnei premier, Ică Voinea, vin din niște tenebre, din niște peșteri, după 30 de ani s-au întors strigoii comunismului să conducă România. Lucrul ăsta nu se poate!”, a mai adăugat Rareș Bogdan pentru Digi24.

Tiberiu Mugurel Dinu a revenit în funcția de consul la Milano după ce a deținut mai mulți ani această funcție. Tiberiu Dinu este tatăl Alexandrei Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu și care, în prezent, se ocupă cu actoria.