UPDATE.  Rareş Bogdan:În fața unei săli aproape goale (atât respect are Europa față de idiocrația din Palatul Victoriei), VV Dăncilă a făcut pe deșteapta și a livrat încă o repriză de ipocrizie. Cu toate că e la șefia unui Guvern care, prin atitudine și rezultate, este împotriva principiilor Uniunii Europene (stat de drept, economie bazată pe competiție), premierul a mințit îngrozitor. „Am actionat pentru consolidarea proiectului european”, spune Dăncilă. Nu doar asta: cu un ton de dirigintă, le-a bătut obrazul celor care au afirmat că GUVERNUL ROMÂNIEI (atenție, nu România, ci Cabinetul Dăncilă) vulnerabilizează eurosistemul, îi periclitează stabilitatea. Și, ca și când din ianuarie 2018 și-ar petrece zilele cu post și rugăciuni, i-a acuzat pe eurodeputații români care spun adevărul că sunt rupți de realitate. VV Dăncilă s-ar bucura să girăm toți mizeriile PSD, să fim complici la tentativele incalificabile de capturare a instituțiilor statului. Aceste tentative nu s-au încheiat odată cu schimbarea garniturii de comandă a PSD, sper că e limpede! Sunt doar cosmetizate, iar românii sunt în continuare fraieriți”. Este noul mesaj al europarlamentarului PNL.
———————————————————————————–
Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a reacţionat imediat după ce  Viorica Dăncilă a avut o intervenţie în plenul Parlamentului European la finalul Preşedinţiei României la Consiliul UE
Rareș Bogdan a scris iniţial  că Viorica Dăncilă a vorbit “cu Marele Hemiciclu de la Strasbourg aproape Gol!”
“Primul premier ce vorbește în Plen și nu este în stare să își ridice ochii din hârtii. Plus că vorbește cu Marele Hemiciclu de la Strasbourg aproape Gol! Nici măcar Grupul Socialist (154 de deputați) nu se afla în sală să o susțină. Asta este respectul PSD în Europa, astăzi”, a scris Rareş Bogdan pe social media.
 “Viorica Dancila însoțită la Strasbourg de Orlando, Budai, Andronescu, Pintea, Breazu.  Update: Una dintre minciunile VV Dăncilă: „Am acționat pentru consolidarea proiectului european”, a concluzionat europarlamentarul Rareș Bogdan pe contul personal de Facebook.