Evenimentul Zilei > Politica > Rareș Bogan, DEZVĂLUIRI BOMBĂ: Funcția VÂNATĂ de Olguța Vasilescu în noul Guvern
Rareș Bogan, DEZVĂLUIRI BOMBĂ: Funcția VÂNATĂ de Olguța Vasilescu în noul Guvern

Rareș Bogan, DEZVĂLUIRI BOMBĂ: Funcția VÂNATĂ de Olguța Vasilescu în noul Guvern

Realizatorul TV Rareș Bogan a făcut niște dezvăluiri care prefigurează componența viitorului Guvern al PSD. Jurnalistul a susținut, într-o postare pe Facebook, că Lia Olguța Vasilescu nu mai vrea un nou portofoliu la Ministerul Muncii, ci vânează acum locul lui Carmen Dan la Ministerul de Interne.

Despre lista scurtă a premierilor de la PSD cu care Liviu Dragnea se va duce la consultări luni la Cotroceni, Rareș Bogdan spune că nici nu mai contează cine vine, deoarece rămâne o "cruntă realitate": "PSD a dovedit iresponsabilitate și ineficiență, a guvernat prost și ineficient".

"Am văzut ca tot felul de sfertodocți se întrec in a anunța Premierul, lista premierilor posibili. De la Carmen Dan și Viorica Dancila la Mihai Fifor și Florin Georgescu. De la Marcel Ciolacu și Sorin Moisa la Adrian Țuțuianu sau din nou Sorin Grindeanu sunt vehiculate nume de către băieții purtători de genti de intelectuali sau de către fetele cu voci pițigăiate. Un joc jenant și fără miză. Un joc pentru proști. De parca ar conta…
Oricine vine, rămâne o cruntă realitate ce nu poate fi ștearsa cu buretele de manipulatorii de serviciu și slugile lor. PSD a dovedit IRESPONSABILITATE și ineficienta. A guvernat prost și incoerent. A mințit și a creat haos. A furat prin reprezentanți (VIN CU PROBE!), Shaideh și Cuc au fost campionii directionarilor clientelare și a pregătirii cu minuțiozitate a marilor TUNURI ce au fost și mai ales a celor ce urmau sa vina…… (IN CURÂND vin cu PROBE!) 
Deci sa concluzionam: PSD și-a dat jos propriul Guvern și a și sărbătorit ridicol acest lucru. PSD a guvernat prost și iresponsabil. PSD și-a pierdut pana și aura de partid al celor pricepuți la treburile guvernării. PSD și-a abandonat complet latura naționala și patriotica fiind capabil sa cedeze lucruri inacceptabile pentru un stat național, suveran și indivizibil. PSD a trădat electoratul din Transilvania după ce mai bine de 25 de ani acest electorat nu s-a lăsat sedus decât cu greu de către urmașii lui Iliescu, Marțian și Bârlădeanu. PSD și-a bătut joc pana și de bazinul tradițional al bugetarilor si asistaților sociali promitand mult și bulibășind tot, Legea Salarizării Unitare in varianta Olguța este cea mai spectaculoasa mostra de incompetenta. 
PSD s-a făcut de ras și încă refuza sa recunoască asta. 
Și o bomba de final, Olguța nu mai vrea la Munca pentru ca ii vrea locul lui Carmen Dan la Interne. Vrea un "Seviciu" al ei in subordine sau are ceva fetișuri cu bastoane și cătușe. Ramane sa va gândiți voi și sa va răspundeți. 
PSD a dovedit IRESPONSABILITATE crasa și cu toate acestea va primi din nou guvernarea. De ce? Ei, asta într-un alt text, că acum ascult și respir marea noastră cea mare și ma gândesc cât de mult ghinion poate sa aibă tara aceasta…", a scris Rareș Bogdan, pe pagina personală de Facebook.