Evenimentul Zilei > Actualitate > Ramona Bădescu, mentorul concurentelor de la Miss România în Italia
Ramona Bădescu, mentorul concurentelor de la Miss România în Italia

Ramona Bădescu, mentorul concurentelor de la Miss România în Italia

Cele 25 de aspirante la titlul de "Miss România în Italia" au avut parte de sfaturi din partea Ramonei Bădescu, vedetă care a şi prezentat show-ul.

Weekendul trecut, Ramona Bădescu a urcat pe scena concursului din parcul de distracţii Rainbow Magic Land, din Roma. Îmbrăcată într-o rochie Roberto Cavalli, Ramona Bădescu a dat, sâmbătă seară, startul concursului interpretând piesa "Mărioară de la Gorj", din repertoriul Mariei Tănase, apoi a continuat cu "Saracino".
Vedeta a fost şi gazda evenimentului. Românii din Italia au ascultat-o pe Ramona Badescu cantând, au aplaudat-o şi au dansat alături de ea. Cele 25 de concurente care au ajuns în semifinala concursului au îndrăgit-o imediat pe Ramona, vedeta dându-le sfaturi de frumuseţe şi încurajându-le din culise.
"Pentru mine, frumuseţea este o carte importantă pe care femeia o are, dacă ştie să o joace bine. Fetele care vor să participe la concursuri de Miss trebuie să urmeze nu numai un regim de frumuseţe, dar şi de stil. Nu trebuie să aibă numai măsurile perfecte, 90-60-90, trebuie să aibă şi ceva în plus: senzualitate, dulceaţă, feminitate, isteţime, simpatie, magnestism", a spus vedeta.
Duminică seara, Ramona Bădescu a fost cea care i-a aşezat pe cap coroana preţioasă câştigătoarei "Miss România în Italia". La eveniment au mai cântat trupa Mandinga şi Liviu Hodor&Mona.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.