Ramona Bădescu, în vizită la Papa

Ramona Bădescu, în vizită la Papa

După ce a devenit consilier pe problemele românilor la Primăria din Roma, Ramona Bădescu a reuşit să-l cunoască şi pe Papa Benedict al XVI-lea.

Ea a participat la una dintre întâlnirile de început de an dintre reprezentanţii primăriei şi Sfântul Părinte. Şi după ce i s-a confesat Sfântului Părinte, actriţa s-a destăinuit şi revistei DIVA.
  • „A fost un moment emoţionant. Am mers la Vatican cu delegaţia primăriei şi a provinciei. Nu a fost o vizită personală, ci una organizată de Gianni Alemanno, primarul Romei. Special pentru această ocazie, am ales să port un voal cusut de mine. Am avut la mine o icoană, iar de la Papa am primit o monedă a Vaticanului în serie limitată. Acum lucrez la un proiect cu bisericile de la Roma şi sper să iasă ceva frumos”, a povestit Ramona, în exclusivitate pentru revista DIVA, în numărul care apare astăzi pe piaţă.

În acelaşi articol, românca povesteşte despre viaţa pe care o duce în Italia, despre prietenia cu Alain Delon şi Alexandra Dinu, sau despre relaţia cu fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu.

Sursa: DIVA

Ne puteți urmări și pe Google News