Evenimentul Zilei > Actualitate > RALUCA ARVAT face previziuni despre despre cine va juca finala din Campionatul Mondial
RALUCA ARVAT face previziuni despre despre cine va juca finala din Campionatul Mondial

RALUCA ARVAT face previziuni despre despre cine va juca finala din Campionatul Mondial

EVZ: Ce strategie ți-ai pregătit pe perioada Campionatului Mondial, care durează o lună de zile, ca să petreci timp și cu iubitul tău?

Raluca Arvat: Și mie, și iubitului, și băiețelului nostru ne place fotbalul. Așa că strategia noastră e simplă: să vedem cât mai multe meciuri de la mondialul din Rusia împreună!

– Cine este stăpânul telecomenzii în casa voastră?

– Dacă e vorba de fotbal, amândoi. Nu avem de ce să ne disputăm telecomanda, știam exact pe ce canal TV vrem să ne uităm până la jumătatea lui iulie: pe TVR! În general avem preferinţe comune în materie de programe tv.

– Pe cine mizezi în acest an la Campionatul Mondial ? Cine crezi că va juca finala?

– La un Mondial se poate întâmpla orice, orice rezultat e posibil. Să ne gândim doar la meciurile campioanei mondiale Germania. În semifinalele din Brazilia, în 2014, a zguduit lumea fotbalului cu victoria 7-1 împotriva țării gazdă, iar acum a uluit, dar nu de bine, în primul meci din Rusia cu înfrângerea în fața Mexicului și apoi eliminarea încă din grupă, după înfrângerea incredibilă cu Coreea de Sud. Așa că e greu să anticipez cine va câștiga Mondialul de anul acesta. Cred că brazilienii vor mult să-și spele onoarea, după Mondialul de la ei de acasă. Și au și echipa cu care să poată reuși performanţa supremă. Dar și francezii sau englezii au avut rezultate foarte bune până acum. Mie mi-ar plăcea să câștige Brazilia Mondialul de acum și cred că finala o vor juca împotriva unei echipe din Europa.