"Răfuieli în duh", de Florian Bichir

"Răfuieli în duh", de Florian Bichir

LANSĂRI DE CARTE.

> SIBIU. În cadrul Târgului Naţional de Carte şi Revistă Religioasă care se desfăşoară la Biblioteca ASTRA din Sibiu, astăzi, de la ora 18.00, colegul nostru Florian Bichir îşi lansează volumul „Răfuieli în duh“ (foto), apărut la Editura Agnos.

La lansare vor vorbi Înalt Prea Sfinţitul Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ardealului, şi profesorul Constantin Necula de la Facultatea de Teologie Ortodoxă Andrei Şaguna din Sibiu.

Jurnalistul şi teologul Florian Bichir a mai publicat până în prezent trei volume: „Reporter în tărâmul minunilor“ (2006), „Polemici Ortodoxe“ (2007) şi Alegerea Patriarhului. 41 de zile ale dezinformării“ (2008).

Ne puteți urmări și pe Google News

„Drama lui Florian Bichir este că spune în gura mare, sau mă rog scrie cu majuscule, lucrurile pe care le şoptim pe la colţuri, că angajarea lui de partea Patriarhului Bisericii Ortodoxe, aflat în unul dintre cei mai grei ani de păstorire a turmei lui Hristos din România, deranjează pe cei care de dragul propriilor profeţii ar vrea să piară Biserica“, consideră Constantin Necula.

> CĂRTUREŞTI. Mâine, de la ora 16.30, Editura Nemira lansează la Librăria Cărtureşti, cărţile „Spatele omului“ şi „Dincolo de rol. Actorul nesupus“, ambele scrise de criticul de teatru George Banu. Traducerile sunt semnate de Ileana Littera şi, respectiv, Delia Voicu. Cărţile vor fi introduse de Valentin Nicolau şi prezentate de Marina Constantinescu, Mihai Măniuţiu şi Magdalena Boiangiu. Volumele sunt lansate în cadrul Festivalului Naţional de Teatru, desfăşurat în Bucureşti până pe 10 noiembrie.