Evenimentul Zilei > Actualitate > Ștefan Radu, pus pe liber de Lazio în fața colegilor. Tifosii au pornit războiul cu oficialii clubului
Ștefan Radu, pus pe liber de Lazio în fața colegilor. Tifosii au pornit războiul cu oficialii clubului

Ștefan Radu, pus pe liber de Lazio în fața colegilor. Tifosii au pornit războiul cu oficialii clubului

Ștefan Radu (32 de ani), unul dintre cei mai vechi jucători ai lui Lazio, e pe picior de plecare de la trupa romană. Însă, felul în care românul a primit vestea din partea conducerii i-a înfuriat și pe fanii „vulturilor”.

Deși apără culorile lui Lazio de mai bine de 11 ani, Ștefan Radu a fost înștiințat că echipa nu se va mai baza pe serviciile sale. La finele sezonului, directorul sportiv Igli Tare i-a spus-o direct lui Radu, de față cu toată echipa, că va fi înlăturat, și că până pe 10 iulie va trebui să-și găsească o altă echipă, anunță Cittacelste.

Culmea, în semn de recunoștință pentru ceea cea făcut pentru Lazio în aproape cei 12 ani, președintele clubului, Cludio Lotito, i-a transmis lui Radu că poate părăsi echipa liber de contract.

De unde a pornit totul? Fundașul român este acuzat că s-ar fi dat lovit, spun oficialilor clubului, care susțin că așa au fost informați de către staff-ul medical. Astfel, Radu ar fi acuzat intenționat dureri la gleznă pentru a lipsi din derby-ul cu AS Roma. Apoi, Igli Tare l-a învinuit că nu se implică total la antrenamente și că are deseori prestații slabe.

Momentan, presa din Italia a anunțat că Radu a purtat deja discuții cu Napoli și Parma.

Cu toate acestea, fanii laziali au luat atitudine în acest conflict și sunt de partea lui Ștefan Radu. „Nu vă atingeți de Ștefan Radu!” / „Radu, nu-i asculta, nu pleca! Ești un simbol pentru noi, iar de simboluri nu se atinge nimeni, sunt protejate și adorate” / „Noi, tifosii, vom regla lucrurile chiar dacă vom sta zi și noapte la Formello. Nu acceptăm! Radu este lazial până în măduva oaselor, e ca un frate pentru noi” – au fost câteva dintre mesajele postate de suporteri pe rețelele de socializare.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.