Radu Mazăre, aniversare "fără fiţe"

Radu Mazăre, aniversare "fără fiţe"

Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa, a depus azi jurământul pentru un nou mandat de edil al oraşului, cu o zi înainte de aniversarea vârstei de 40 de ani.

Acesta a declarat că dublul eveniment va fi sărbătorit în familie, fără "fiţe" şi fără mulţi bani cheltuiţi, pentru că nu-i place să "epateze".

Mazăre a depus azi jurământul în faţa Consiliului Local şi a cetăţenilor, îmbrăcat în haine militare. La finalul ceremoniei, el a declarat că, pe timpul noului mandat de primar, va încerca să îşi ţină promisiunile făcute constăţenilor.

 Este un moment solemn, este pentru a treia oară în viaţa mea când depun jurământul în faţa Consiliului Local şi în faţa constănţenilor. Vreau să fie încredinţaţi şi convinşi că tot ceea ce îmi stă în puteri şi tot ceea ce le-am promis se va şi întâmpla în viitori patru ani", a afirmat Mazăre după depunerea jurământului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Primarul Constanţei a explicat şi motivul pentru care a venit îmbrăcat în haine militare la această ceremonie şi de ce această costumaţie a devenit preferata sa.

"Sunt îmbrăcat în militar pentru că sunt în război. Campania electorală s-a terminat, dar eu sunt în război cu procurorii lui Băsescu. Când o să termin acest război, atunci îmi voi da jos haina militară. E adevărat că am câştigat mai multe lupte, dar războiul încă nu", a afirmat Radu Mazăre.

Acesta susţine că pe data de 5 iulie, când împlineşte 40 de ani, nu îşi va sărbători ziua într-un mod ieşit din comun.

"O să îmi serbez ziua acasă, fără fiţe, fără figuri, fără restaurante luxoase şi bani foarte mulţi cheltuiţi. Sunt un om căruia nu îi place să iasă în evidenţă prin lux şi epatare. Îmi doresc să fiu sănătos şi să îndeplinesc ceea ce am promis", a mai spus Radu Mazăre.

(18:55)