Evenimentul Zilei > Actualitate > Radu F Alexandru a cerut un moment de reculegere pentru TVR Cultural. VEZI cum a comentat Crin Antonescu
Radu F Alexandru a cerut un moment de reculegere pentru TVR Cultural. VEZI cum a comentat Crin Antonescu

Radu F Alexandru a cerut un moment de reculegere pentru TVR Cultural. VEZI cum a comentat Crin Antonescu

Senatorul PDL Radu F. Alexandru a propus în plenul Senatului un moment de reculegere pentru TVR Cultural, post a cărui emisie a încetat sâmbătă.

"Sâmbătă, 15 septembrie, la ora 23.59, printr-o hotărâre aberantă a conducerii TVR emisia programului TVR Cultural, singura televiziune de cultură, a încetat. Îi rog pe cei interesaţi de soarta TVR Cultural să păstreze un moment de reculegere", a spus senatorul democrat-liberal. Mai mulţi parlamentari s-au ridicat în picioare. Nu însă şi Crin Antonescu, care conducea şedinţa.
"Dacă mai sunt lucruri pe care le-aţi pierdut şi doriţi să le comemoraţi", s-a interesat el ironic. Radu F. Alexandru i-a replicat că apreciază faptul că Antonescu nu şi-a pierdut simţul umorului, dar l-a anunţat că va continua să apere cultura de actuala Putere. "Nu am cum să îl pierd în anturajul în care mă găsesc", a afirmat Antonescu.
Şi preşedintele Comisiei de cultură a Camerei Deputaţilor, Raluca Turcan, a deplâns astăzi situaţia TVR Cultural, acuzându-i pe liberali că sunt "groparii culturii".
CITIŢI ŞI:

  • Raluca Turcan: Liberalii sunt "groparii" culturii
  • Priveghiul TVR Cultural. Zeci de persoane au aprins candele şi au depus flori lângă sediul TVR
  • TVR Cultural la final. Canalul îşi suspendă emisia
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: