Evenimentul Zilei > Actualitate > Radu Călin Cristea, la TVR Cultural
Radu Călin Cristea, la TVR Cultural

Radu Călin Cristea, la TVR Cultural

Fostul preşedinte interimar a fost numit redactor-şef la Departamentul Literatură Arte.

Radu Călin Cristea, preşedinte interimar al TVR în perioada iunie-iulie 2012, ocupă de câteva zile funcţia de redactor-şef la Departamentul Literatură- Arte de la TVR Cultural.
Fost corespondent la Radio Europa Liberă, scriitor şi fost director al Muzeului Literaturii, Radu Călin Cristea este din mai 2012 consilier în Ministerul Culturii.
Printre problemele subalternilor săi se numără desfiinţarea redacţiei Actualităţi Culturale, care a rupt Jurnalul Cultural de redacţiamamă, dar şi teama că sunt prea mulţi colaboratori la TVR Cultural.
La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc prima şedinţă legal convocată a Consiliului de Administraţie din TVR.
După patru ore de discuţii s-a votat împotriva propunerii lui Valentin Nicolau, de a stabili la un leu indemnizaţia membrilor CA, şi pentru declanşarea procedurilor de achiziţie a unor servicii de audit privind performanţa managementului din ultimii şapte ani.
Totodată s-a discutat şi despre restructurări, măsură despre care Sorin Burtea, membru CA, a spus că este o prioritate şi că vor dispărea cel puţin 40%-50% dintre şefi.
"În şedinţă, au fost propuneri de genul acesta. Am întrebat atunci de ce nu restructurăm şefii cu 80% sau 90%. Numai o analiză raţională ne va spune exact cât putem restructura", a spus Valentin Nicolau.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: