Evenimentul Zilei > Actualitate > Radu Banciu: „Cine e Dan Diaconescu? Un nimeni, da?”
Radu Banciu: „Cine e Dan Diaconescu? Un nimeni, da?”

Radu Banciu: „Cine e Dan Diaconescu? Un nimeni, da?”

Realizatorul TV Radu banciu a comentat aseară, la emisiunea "Lumea lui Banciu", de la postul B1TV, procesul de privatizare al Oltchim şi glumele care au circulat în ultimele zile vizavi de preluarea combinatului de către Dan Diaconescu.

Banciu a trecut astfel în revistă bancurile adunate de către jurnaliştii de la Kamikaze despre acest subiect, în care se ironizează atât implicarea realizatorului OTV, cât şi situaţia salariaţilor Oltchim.
"Prietenii noştri de la Kamikaze au avut timp în acest weekend să scoată nu chiar toate, dar 75% din toatel glumele despre Oltchim, că şi-aşa a fost subiectul ultimelor zile şi presa abundă şi mâine despre aceste porcării care până la urmă nu înseamnă absolut nimic. Să spunem din capul locului, ce e, bă, Oltchim în lumea asta? Reprezintă ceva combinatul ăsta? Absolut nimic. Cine e, bă, Dan Diaconescu? Un nimeni, da? Toată lumea recunoaşte aceste două chestiuni, un dobitoc care a încercat să cumpere sau să facă o farsă să cumpere ceva ce nu există. Eu să fi fost în locul statului închideam de mult Oltchimul, în condiţiile în care ăsta trebuia privatizat acu 15 ani. E un rahat de combinat care s-a dovedit că nu mergea către nicăieri, ce atâta tura-vura, scandal în stânga şi în dreapta, de parcă în ăsta stătea bunul mers al economiei mondiale", a afirmat Radu Banciu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News