Editura Evenimentul si Capital

RABLA: Termenul de depunere al dosarelor, prelungit pentru persoane juridice

14-04/rabla-465x390
Autor: | | 0 Comentarii | 232 Vizualizari

Termenul de depunere şi validare a dosarelor pentru persoanele juridice şi instituțiile publice din Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2014, s eprelungește până pe 30 septembrie, potrivit unui comunicat al Administrației Fondului pentru Mediu.Dosarele se vor depune la sediul Administrației Fondului pentru Mediu.

Persoanele juridice şi instituțiile publice interesate pot consulta Ghidul de finanțare publicat pe site-ul instituției noastre în care sunt prevăzute atât condițiile de eligibilitate, cât şi documentaţia necesară pentru înscrierea în program.

Lista persoanelor juridice şi a instituțiilor publice, validate să participe în programul „Rabla 2014”, va fi publicată pe site-ul instituției (www.afm.ro). Prin Programul "Rabla", Administraţia Fondului pentru Mediu a emis 3.000 de tichete pentru persoanele juridice şi instituţiile publice. În cele patru etape anterioare de evaluare și validare a dosarelor depuse de persoanele juridice şi instituţiile publice în Programul "Rabla 2014" au fost analizate în total 998 dosare dintre care 388 de dosare au fost acceptate pentru 1575 autovehicule şi 610 dosare au fost respinse.

În cadrul acestei ediții a programului Rabla, pe lângă prima de casare, se poate oferit, pe lângă prima de casare, un eco-bonus în valoare de 500 lei pentru:

• achiziționarea unui autovehicul nou, încadrat în norma de poluare Euro 6; • achiziționarea unui autovehicul nou, al cărui motor generează o cantitate de emisii de CO2 mai mică de 100g/km; • achiziționarea unui autovehicul nou, cu sistem de propulsie hibrid La achiziționarea unui autovehicul de acest tip, se poate acorda, pe lângă prima de casare, o reducere în cuantum de maximum 1.000 lei, rezultată prin cumulul a cel mult două eco-bonusuri.

Dragos Patraru ATAC FRONTAL la Cristian Tudor Popescu. Se agita apele in mass-media din Romania!

Pagina 1 din 1


Tag-uri:Stirile zilei

Alte articole din categoria: Economie

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI