Putin se răzbună! Televiziunea Russia 1 îi scoate ochii lui Navalnîi cu peria de toaletă

Putin se răzbună! Televiziunea Russia 1 îi scoate ochii lui Navalnîi cu peria de toaletă

Președintele rus nu uită și nu iartă. După ce l-a aruncat în închisoare pe opozantul Navalnâi, acum a asmuțit și televiziunea de stat asupra lui. E incredibil la ce au ajuns să se preteze repoterii Russia 1.

Putin se răzbună, la ore de maximă audiență. Televiziunea de stat rusă a filmat vila în care Alexei Navalnîi a locuit în Germania. E vorba de locul  în care a oetrecut două luni pentru a se rexupera după tentative de  otrăvirea de  anul trecut.

Reportajul, care durează 7 minute, a fost difuzat în timpul uneia dintre cele mai vizionate emisiuni de duminică din Rusia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Putin se răzbună!

Programul „Vesti Nedeli” al postului de televiziune Rossia 1  l-a acuzat pe Navalnîi că se bucurî de luxul pe care i-l reproșează lui Putin, A marcat , totodată, un record  de slugărnicie față de președintele rus.

Viața de pe Pământ a început pe Marte. Teorie șocantă a savanților

Alternând filmările cu drona cu un tur al  camerelor vilei din Freiburg în care a locuit Navalnîi, corespondenta Russi 1 face o baie în piscina vilei. Apoi face  o inspecție atentă a băii.

"Perie de toaletă există și aici", spune corespondentul Rossia 1. Aluzia e clară, Jurnalista se referă  la obiectul similar (în valoare de 700 de dolari) despre care Navalnîi afirma că s-ar în palatul lui Putin.„Străluceste, dar nu atât de mult", spune reporterița.

Potrivit Russia 1, Navalnîi a cheltuit aproximativ 30.000 de euro pentru cele două luni în care a locuit aici.

De altfel, în aceeași emisiune,  agențiile de informații occidentale au fost acuzate că au finanțat ancheta video a lui Navalnîi despre palatul lui Putin.

"Scopul a fost cu siguranță de a face rău personal președintelui Putin în calitate de lider al țării. În consecință, Rusiei însăși", a spus jurnalistul Dimitri Kiselyov, un apropiat al Kremlinului.

Putin se răzbună, dar rușii  își pierd încrederea

Televiziunea de stat rusă a respins luna trecută afirmațiile potrivit cărora Putin deține proprietatea Mării Negre. E vorba de palatul despre care Navalnîi estimează că ar fi costat mai mult de 1,5 miliarde de dolari. Un apropiat  al președintelui, miliardarul Arkady Rotenberg, a declarat ulterior presei ruse că el este adevăratul proprietar al palatului.

Potrivit unui sondaj independent Levada Center publicat luni, 26% dintre ruși au urmărit investigația lui Navalny asupra presupusului palat al lui Putin, 17% dintre rușii care au văzut videoclipul spun că acesta le-a înrăutățit imaginea despre Putin, notează The Moscow Tims..

Cum acționează corupția în lumea bună? Ingeniosul sistem „ușa rotativă”