Evenimentul Zilei > EVZ Special > Putin s-a depășit pe sine! Bătaie de joc cruntă la adresa lui Biden
Putin s-a depășit pe sine! Bătaie de joc cruntă la adresa lui Biden

Putin s-a depășit pe sine! Bătaie de joc cruntă la adresa lui Biden

Atacul președintelui american Joe Biden i-a provocat lui Putin o ironie devastatoare.

Putin s-a depășit pe sine! În replică la atacurile dure ale președintelui american, care l-a acuzat că nu are suflet și e un ucigaș, „Țarul” s-a mărginit să-i ureze lui Joe Biden multă sănătate.

Intervievat pe rețeaua ABC, Biden a spus că conducerea rusă va trebui să plătească prețul pentru presupusele încercări de a se amesteca în alegerile din SUA. De asemenea, el a răspuns afirmativ, când a fost întrebat dacă îl consideră pe Putin ca un „ucigaș”.

Putin s-a depășit pe sine!

„În ceea ce privește declarațiile omologului meu din SUA. Ce i-aș răspunsde? I-aș spune:” Să fie sănătos! „Îi doresc multă sănătate”, a spus liderul rus, adăugând că nu e urmă de ironie în urarea lui.


Kim Jong-un dă drumul la artificii! Strategia machiavelică a nord coreenilor!


Toată lumea a înțeles, însă, că Putin a făcut referire la declinul mental accentuat al președintelui american. Și asta nu e tot. Putin a atras atenția că există diferențe majore între ceea ce gândesc americanii de rând și declarațiile responsabililor politici.

Potrivit lui Putin, există „destul de puțini oameni cinstiți, decenți și cu inima caldă” în Statele Unite care doresc să trăiască în pace și prietenie cu Rusia. „Suntem conștienți de acest lucru și apreciem acest lucru și ne vom baza pe ei în viitor”, a asigurat liderul rus.

Putin s-a depășit pe sine! „Țarul” contează pe americanii de rând

„În ceea ce privește instituția [politică] a SUA, clasa conducătoare, conștiința sa a fost modelată într-un mediu bine cunoscut și destul de dificil”, a remarcat Putin.


Noua ordine mondială.Cuvintele mamă și tată trebuie să dispară


Moscova va coopera cu Washingtonul numai în condiții care îi sunt favorabile, a afirmat Putin.

„Autoritățile SUA, în general, caută anumite relații cu noi, dar numai în zonele care interesează SUA și în condițiile lor”, a declarat liderul rus.

„Ei cred că suntem la fel ca ei, dar nu suntem. Codurile noastre genetice, culturale și morale sunt diferite.

Cu toate acestea, știm cum să ne protejăm interesele”, a subliniat Putin. „Vom lucra cu ei, dar numai în domeniile care ne interesează și în condiții pe care să le considerăm favorabile”, a adăugat el.

„Va trebui să țină cont de aceasta, în ciuda încercărilor de a opri dezvoltarea noastră, sancțiunile la care suntem supuși și insultele care ne sunt adresate”, a conchis președintele rus, potrivit Agenției Tass.

Noua ordine mondială! Cuvintele mamă și tată trebuie să dispară

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.