Vladimir Putin va răspunde la unele dintre ele în cadrul emisiunii "Linie directă cu Vladimir Putin", care va avea loc joi, 20 iunie, anunţă postul rus de televiziune Rossia 24.

 

Se precizează că, în total, au fost adresate până miercuri seara 1.053.326 de întrebări, inclusiv 616.500 adresate telefonic şi 291.300 de întrebări adrestate prin intermediul SMS.

 

Pervîi kanal” și „Rossia 1” au rezervat trei ore pentru linia directă cu președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Linia directă cu Putin începe la ora 12:00 la posturile „Pervîi Kanal”, „Rossia 1”, „Rossia 24”, ”NTV”, „ORT”, „Mir” și la posturile de radio „Maiak”, „Vesti FM” și „Radio Rossia”. În timpul liniei directe președintele va răspunde la întrebările care îi preocupă pe cetățeni referitor la situația social-politică și social-economică a țării precum și la situația internațională.

Potrivit Sputnik, tradiționalele ”linii directe” au debutat încă în primul mandat al lui Vladimir Putin la președinția țării. Prima a avut loc pe 24 decembrie 2001. Lui Putin i-au fost adresate atunci în jur de 400 de mii de întrebări. În anul următor, cetățenii ruși i-au adresat șefului statului deja aproximativ 1,5 milioane de întrebări.