Putin, dezgustat de imaginile cu moartea lui Muammar Gaddafi

Putin, dezgustat de imaginile cu moartea lui Muammar Gaddafi

Primul ministru rus, Vladimir Putin, a criticat astăzi imaginile "dezgustătoare" cu moartea fostului lider libian, Muammar Gaddafi, difuzate de "mass-media internaţională", au anunţat agenţiile de presă ruse preluate de France Presse.

"Toată familia lui Gaddafi a fost ucisă, cadavrul său a fost arătat pe toate canalele de televiziune internaţionale: nu poţi să priveşti aceste imagini fără să fii dezgustat. Ce înseamnă acest lucru?", a declarat Putin, care şi-a anunţat recent intenţia de a reveni la Kremlin cu ocazia alegerilor prezidenţiale din anul 2012.

"Este plin de sânge, rănit, încă în viaţă şi apoi ucis (...) şi toate aceste scene sunt exhibate pe ecrane", a continuat el în cursul unei întâlniri cu Frontul Popular, o mişcare politică ce îl susţine şi care a fost creată în această vară pentru alegerile legislative din 4 decembrie.

"Milioane de oameni privesc aceste imagini, inclusiv copii. Acestea nu sunt desene animate (...) Ele nu folosesc la nimic bun", a mai adăugat el.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vladimir Putin a criticat operaţiunile militare NATO din Libia care au condus la căderea regimului condus de Gaddafi şi a comparat rezoluţia ONU cu privire la Libia cu "un apel la cruciadă", mai scrie AFP, preluată de Agerpres.