Puşcăriile din România sunt rele? DEZVĂLUIRI CRUNTE despre VIAŢA ŞI MAI DURĂ dusă în cele din Marea Britanie: „Spital de nebuni, frate”

Puşcăriile din România sunt rele? DEZVĂLUIRI CRUNTE despre VIAŢA ŞI MAI DURĂ dusă în cele din Marea Britanie: „Spital de nebuni, frate”

Ghiţă Ignat, fostul luptător de MMA, a realizat articol prin care se plânge de condiţiile din închisorile din Marea Britanie, spunând că închisoarea cu peste 2.000 de deținuți este un coșmar.

Ghiţă Ignat, fost luptător de MMA, este acuzat că a răpit şi bătut de două ori un englez care nu înapoia o sumă de bani împrumutată de la un arab, fiind extrădat din România în Marea Britanie, scriu jurnaliștii de la CanCan.ro.

„În a doua dimineaţă, după ce am fost adus în acest penitenciar, am îndrăznit să întreb pe un coleg englez, pentru că pentru a doua noapte la rând nu am putut să mă odihnesc din cauza zgomotului. Unii deţinuţi au bătut cu pumnii şi picioarele în uşile de metal de la celulă aproape toată noaptea şi au zbierat ore în şir. Răspunsul colegului englez a fost unul foarte scurt dar cuprinzător: spital de nebuni, frate!”, a scris Cristi Ignat, pe site-ul său.

„În opinia mea, deţinuţii şi cei bolnavi mintal sunt în mod greşit doar îndepărtaţi din societate, fără ca aceeaşi societate să facă ceva pentru ca aceşti oameni să se întoarcă oameni reabilitaţi (pentru că mai devreme sau mai târziu se întorc), pregătiţi pentru a face faţă problemelor din societate, fără să recidiveze”, adaugă acesta.

Ne puteți urmări și pe Google News