"Victor Ponta şi PSD au confiscat luni seară, la Antena 3, lotul naţional feminin de gimnastică, medaliat cu aur la Campionatul European, în beneficiul imaginii şi campaniei electorale a partidului-stat, PSD. O ţară întreagă a putut asista în direct la unul dintre cele mai ridicole, penibile şi ruşinoase momente din istoria politicii din România: acela în care un prim-ministru fură de-a dreptul şi în văzul a milioane de români munca istovitoare a unor tinere sportive şi medaliile câştigate pentru România pentru a face o campanie dezgustătoare candidaţilor PSD la alegerile europarlamentare de duminică, prezenţi de altfel, cu mic cu mare, în platoul emisiunii", a afirmat Pocora.

Purtătorul de cuvânt al PNL l-a comparat pe Ponta cu Nicolae Ceaușescu care s-a lăudat cu jucătorii Stelei după câștigarea Cupei Campionilor Europeni.

"Luni seară, nostalgicii vechiului regim comunist au fost pe deplin satisfăcuţi: Victor Ponta a semănat perfect cu Nicolae Ceauşescu, care s-a împăunat imediat cu jucătorii Stelei după câştigarea Cupei Campionilor Europeni, iar PSD se poartă tot mai clar ca PCR. Am asistat cu toţii nu doar la un spectacol grotesc, ci şi la o grosolană încălcare a legilor campaniei electorale: candidaţii PSD s-au asociat în mod voit şi evident cu tricolorul României de pe echipamentul sportivelor, cu imnul intonat în imaginile difuzate, cu performanţele unei echipe naţionale a României, cu medaliile câştigate şi filmate insistent la cadru strâns", a mai afirmat Pocora.