"Londra va trebui să prezinte scuze părții ruse cumva, dar, evident, va mai dura ceva timp, iar imbecilitatea acestei situații a ajuns prea departe", a declarat oficialul rus jurnaliștilor, comentând despre situația în cazul cunoscutului caz Skripal.
Peskov a declarat că este sigur că acuzațiile Regatului Unit nu vor fi dovedite vreodată. "Secretarul britanic al Afacerilor Externe, care l-a acuzat pe președintele Putin, și Premierul britanic, vor trebui să se uite în ochii colegilor lor din UE, după ce le-au spus ceea ce au spus", a adăugat acesta.

Peskov a adăugat că dovezile, în cazul acuzațiilor Regatului Unit împotriva Rusiei cu privire incidentul Skripal, arată cu totul altceva.
"Situația a fost nedreaptă pentru noi încă de la început, iar acum există dovezi că aceste acuzații nebunești, pe care le-a exprimat partea britanică la doar câteva ore după incident, nu se bazează pe nimic. Afirm acest lucru după ce am văzut dovezile oficiale ale experților", a declarat acesta jurnaliștilor cu privire la știrile Sky News despre incidentul de la Salisbury.

Serghei Skripal, în vârstă de 66 de ani, a primit azil în Marea Britanie în anul 2010 după un schimb de spioni, efectuat între Statele Unite şi Rusia. Skripal, fost colonel în serviciile secrete ruse, a fost condamnat în 2006 la închisoare, pentru spionaj în favoarea Marii Britanii.