Pun pariu pe talent- un fenomen în liceele din București

Pun pariu pe talent- un fenomen în liceele din București

Pun pariu pe talent este cel mai de succes proiect din liceele bucureștene de 3 ani până în prezent. Mii de liceeni au participat la preselecții pentru a-și demonstra talentul. Miza cea mare a concursului este trofeul ,,Cel mai talentat elev din București”, premii electronice, excursii și un contract muzical cu Mango Records.

Încep semifinalele

După 10 preselecții în liceele de top din București, doar 40 de semifinaliști sunt norocoși și au șanse la marele premiu. Astfel cei mai talentați tineri din capitală vor face show pe 24 martie în sala Colegiului Național ,,IL Caragiale” de la ora 15. În juriu vor fi nume sonore și profesioniști media printre ei Andrei Leonte (câștigător X-Factor 1), Melina (Mango Records- cunoscută pentru super hit-ul Poza de album), un membru din partea Radio 21, Alex Porro(membru din bandul de la Vocea României), dar și Unlocka de la Bass Turbat.

Adriana Opriș spune: „Eu sunt organizator în acest proiect mă ocup de PR-ul proiectului și sunt foarte mândră de tot ce presupune acest fenomen din rândul liceenilor. M-am bucurat de fiecare dată să susțin calitatea și să îi sprijin pe cei care au talent. Acum suntem o echipă nouă, au fost selectați încă 15 noi organizatori, cu care abia aștept să pornesc la drum”. Pun pariu pe talent reprezintă o oportunitate pentru fiecare liceean, o experiență pe care nu trebuie să o rateze. În ediţia a 3-a se vor regăsi şi liceele în care nu s-a ajuns anul trecut.

Ne puteți urmări și pe Google News

Despre semifinalele din anul trecut bloggeri relatau întreaga agitație care are loc la un astfel de eveniment ,,După o destul de lungă aşteptare şi o minciună nevinovată, reuşesc să intru în liceu. Da, am stat minute bune la intrare, timp în care ni s-a tot spus că sala de festivităţi e deja plină şi că noi nu mai intrăm. În fine, ajung în sală, emoţii, repetiţii peste repetiţii şi strigăte de încurajare. Sala e plină ochi, se stă şi în picioare şi din toate părţile se aude “Spiru Haret” şi “Matei Basarab, liceul nostru drag”. Atmosfera e comparabilă cu cea de la Parada Elevilor Bucureşteni. Pe scenă se cântă “This love” de la Maroon 5 şi încep aplauzele. Lupta pentru un loc pe scaun nu s-a terminat.” relata Alina Nedea, blogger care lucrează acum la StandOUT.

Ce se va întâmpla în această ediție depinde doar de organizatori și concurenți. În prima semifinală vor intra în concurs Petcu Elena, Bianca Boliacu, Valeria Chele impreuna cu Simion Raluca, Mihai Remus, Christine Duquesne, Irina Bozieru, Mircea Dumitru, Alexa Dragomirescu, Lazar Nicoleta, Ada Dumitru, Adriana Verga, Sasu Gabriel si Irina Alexandra .Suntem convinși că următoarea vedetă națională se ascunde timidă undeva într-o bancă din liceele din București.

 

Pentru a avea mai multe șanse să rămână în competiție, concurenții din prima semifinală au nevoie de ajutorul vostru. Așa că suntem curioși pe cine pariați în acest an.

Votează-i pe concurenți pe STAR JUNIOR