Cum recunoşti un PSIHOPAT cu şarm şi atrăgător?

Cum recunoşti un PSIHOPAT cu şarm şi atrăgător?

Statisticile sunt îngrijorătoare, potrivit unor studii recente arată că aproximativ o persoană dintr-o sută este considerată psihopată. În general, psihopatul are un şarm aparte şi este foarte atrăgător, este foarte sexual, sadic în principal şi foarte curat, de asemenea îi place foarte mult distracţia şi aventura. Deci, aparent este un partener ideal şi de muncă şi de viaţă până îi cade masca.

Pentru a înțelege cât mai bine personalitatea umană, dar și comportamentul ascuns al psihopaților din jurul nostru, vă prezentăm cinci trăsături ale persoanelor cu tendințe psihopatice:

1. Personalitate debordantă: La prima vedere potențialii psihopați sunt niște oameni fantastici și impresionanți. Dincolo de aceste aparențe se ascunde adevărata față urâtă al unui caracter murdar și bolnav.

2. Mincinoși la modul patologic: O altă metodă pentru a-și atrage victimele, folosită de psihopați, este minciuna. Aceasta este folosită nu doar la nevoie, ci tot timpul. Astfel, psihopatul atrage victima de partea sa și aceasta din urmă este dusă de nas în zona de confort al psihopatului.

3. Manipulatori: O altă caracteristică a celor cu probleme de personalitate este manipularea. O folosesc pentru a se apropia de o persoană și pentru -ai induce sentimente precum siguranța, încrederea sau chiar dragostea. Scopul principal al psihopaților este să-și ascundă foarte bine în prima fază problema și de a manipula victima.

4. Fără conștiință: Doar un om bolnav nu poate avea conștiință și așa sunt și psihopații, care conform studiilor, sunt lipsiți de compasiune, remușcări sau orice alt sentiment similar. Pentru ei nu contează decât propria persoană și sunt capabili să calce peste cadavre pentru a-și atinge scopul. Psihopații se folosesc de oameni fără ca ei să aibă niciun fel de remușcare.

5. Nu își recunosc greșelile: Atunci când greșesc, se supără și niciodată nu își recunosc vina. Este un comportament universal pentru orice psihopat cu acte în regulă. Pe lângă acest aspect, mai există și cel în care se consideră superiori tuturor oamenilor.

6.Se aruncă asupra emoţiilor tale prefăcându-se că le e milă de tine şi că sunt foarte empatici: Identifică foarte repede un teritoriu vulnerabil în inima ta şi-l speculează la greu. Par drăguţi şi inocenţi şi, adeseori, aduc în discuţie un fost partener de viaţă de care încă mai sînt îndrăgostiţi, chiar dacă i-a făcut să sufere. Spun că tot ce au vrut a fost să fie linişte şi pace. Deşi urăsc dramatismele, curând ai să observ că se înconjoară de dramatisme la orice pas.

"Cercetătorii de la Universitatea Emory din Georgia (SUA) au analizat personalităţile tuturor preşedinţilor americani, de la George Washington până la George W. Bush; câţiva dintre aceştia au afişat o trăsătură des întâlnită la psihopaţi – “fearless dominance” (FD – dominaţia fără frica de consecinţe) – în special în comparaţie cu populaţia generală; FD reprezintă lipsa de frică şi refuzul de a da înapoi în faţa unei situaţii periculoase; FD include şi capacitatea de a manipula oamenii, o unealtă politică foarte importantă; printre preşedinţii cu cel mai mare scor al FD se numără Teddy Roosevelt, J.F. Kennedy, Ronald Reagan, Bill Clinton şi George W. Bush", scrie medicaldaily.com.

Ne puteți urmări și pe Google News