Evenimentul Zilei > Politica > Toader a fost rezolvat, dar Dragnea nu s-a oprit aici. SCHIMBĂRI MAJORE în PSD. News alert
Toader a fost rezolvat, dar Dragnea nu s-a oprit aici. SCHIMBĂRI MAJORE în PSD. News alert

Toader a fost rezolvat, dar Dragnea nu s-a oprit aici. SCHIMBĂRI MAJORE în PSD. News alert

CEx al PSD a decis că Eugen Nicolicea va fi susţinut pentru a prelua Ministerul Justiţiei după ce Tudorel Toader a pierdut sprijinul politic al partidului

Social – democarții au stabilit în şedinţa de Comitet Executiv noii miniştri care vor prelua portofoliile rămase vacante pentru că Rovana Plumb şi Natalia Intotero părăsesc guvernul deoarece sunt favorite pentru un loc la Bruxelles.

Deputatul Oana Florea va prelua ministerul Fondurilor Europene, în timp ce senatorul Titi Brăiloiu va fi propus pentru a fi ministru al Românilor de Pretutindeni.

Liderii PSD au votat aproape în unanimitate în favoarea retragerii sprijinului politic pentru Tudorel Toader, anunță televiziunile de știri. Inclusiv Viorica Dăncilă a votat „pentru”. Singurul care a votat „împotrivă” a fost liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Tudorel Toader a ajuns într-un conflict cu partidul de guvernământ ca urmare a refuzului de a adopta o ordonanţă de urgenţă pe codurile penale,s crie B1.