Evenimentul Zilei > Politica > PSD STRÂNGE rândurile. Toată SUSȚINEREA pentru Dragnea. Se cere MENȚINEREA liderului în TOATE FUNCȚIILE
PSD STRÂNGE rândurile. Toată SUSȚINEREA pentru Dragnea. Se cere MENȚINEREA liderului în TOATE FUNCȚIILE

PSD STRÂNGE rândurile. Toată SUSȚINEREA pentru Dragnea. Se cere MENȚINEREA liderului în TOATE FUNCȚIILE

După ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat, în primă instanță, la trei ani și jumătate de închisoare cu executare, în rândurile social-democraților s-a creat un nou front de susținere a președintelui Camerei Deputaților. Sâmbătă, o nouă astfel de inițiativă a fost promovată în spațiul public.

Comitetul executiv judeţean al PSD Arad a adoptat, sâmbătă, o rezoluţie de susţinere a lui Liviu Dragnea, a conducerii partidului şi a premierului Viorica Dăncilă, elemente garante ale punerii în aplicare a programului de Guvernare, a declarat deputatul Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad

Potrivit acestuia, Liviu Dragnea a fost şi rămâne principalul factor de stabilitate al guvernării şi al majorităţii parlamentare. 

„Ne exprimăm suportul pentru menţinerea lui Liviu Dragnea în toate funcţiile politice deţinute la vârful partidului şi la conducerea Camerei Deputaţilor. România are nevoie de stabilitate, de reforme şi demersuri active pentru a asigura transpunerea legislaţiei europene în cea naţională”, a declarat presei, la finalul şedinţei Comitetului executiv judeţean al PSD Arad, Dorel Căprar. 

El a susţinut că România este înscrisă ireversibil pe acest drum, iar Executivul de la Bucureşti şi parlamentarii social-democraţi parcurg zilnic paşii necesari pentru a defini acest concept, fie că este vorba despre Legile Justiţiei, susţinerea Agriculturii şi Zootehniei româneşti sau înzestrarea armatei. 

„Această rezoluţie (…) este şi un apel la unitate, atât în partid cât şi în societatea românească, un manifest împotriva dezinformării şi manipulării din anumite surse media. PSD Arad susţine ferm realizarea tuturor demersurilor legale şi constituţionale pentru finalizarea şi accelerarea procedurilor privind adoptarea modificărilor la legile justiţiei şi a codurilor penale, pentru punerea acestora în acord cu deciziile Curţii Constituţionale, a Curţii Europene Drepturilor Omului, a directivelor europene şi în conformitate cu standardele în această materie ale Comisiei de la Veneţia”, a adăugat Căprar.