Evenimentul Zilei > Politica > PSD pune țara pe jar în februarie! PLANURI NEȘTIUTE, devoalate de un lider al partidului: „Nu vom ceda nici măcar un milimetru”
PSD pune țara pe jar în februarie! PLANURI NEȘTIUTE, devoalate de un lider al partidului: „Nu vom ceda nici măcar un milimetru”

PSD pune țara pe jar în februarie! PLANURI NEȘTIUTE, devoalate de un lider al partidului: „Nu vom ceda nici măcar un milimetru”

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a dat asigurări, luni, că OUG pentru modificarea Codului penal şi a Codului de procedură penală „va exista cât de curând”.

Totodată, Codrin Ștefănescu a mai precizat că social-democrații încă mai discută în interiorul partidului despre amnistie și grațiere. 

„Ordonanţa pe coduri va exista cât de curând. Este o chestie pe care ne-am asumat-o la Consiliul Naţional. Aţi văzut că acum ne-a anunţat domnul Tudorel Toader de ordonanţa pe completuri. (…) Toate se vor da. Şi vă spun un singur lucru: noi nu am renunţat şi este o discuţie foarte serioasă şi aplicată în interiorul partidului pe amnistie şi graţiere. Pentru că, vă repet, suntem ţara în care s-au produs nişte lucruri unice pe planetă, legate de încălcarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului”, a declarat Codrin Ştefănescu, potrivit Agerpres.ro.

Secretarul general al PSD a mai anunțat că PSD pregătește „câteva surprize în luna februarie”.

„La nivel central (…) nu vom ceda nici măcar un milimetru în tot ce ne-am propus. Vom merge mai departe cu toate modificările de coduri, vom merge cu modificări de legi foarte importante, vom avea câteva surprize în luna februarie pe care le vom anunţa. Vom merge mai departe cu tot ce înseamnă politici naţionale pentru binele românilor, privind modul în care îi facem să înţeleagă pe cei din marile companii că trebuie să îşi plătească taxele şi impozitele în România, pentru că aici au şi ei profit. Vom continua mai departe cu programul de majorare de pensii şi salarii, aşa cum a fost anunţat", a mai spus Ştefănescu.

Întrebat despre ce surpriză este vorba pentru luna februarie, Codrin Ștefănescu a declarat: 

„E legată de mediul legislativ. (…) Mai modificăm nişte lucruri şi mergem înainte. Luaţi cu atenţie declaraţia de la Consiliul Naţional a domnului Liviu Dragnea şi o să vedeţi că acolo este un punctaj pe ceea ce facem. (…) În februarie vor fi câteva anunţuri, inclusiv pe mediul economic şi pe zona fiscală”, a răspuns secretarul general al PSD.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: