Chiar dacă UEFA a permis numai copiilor (și însoțitorilor lor) accesul pe Arena Națională la meciul România – Norvegia, doi primari, amândoi membri PSD, s-au strecurat „mioritic” în tribune.

Realitatea de Vrancea explică modul în care cei doi aleși locali și-au bătut joc de interdicția UEFA: „Cristi Misăilă (primar PSD de Focșani) și Iulian Nica (primar PSD de Panciu) au intrat pe stadion în calitate de însoțitori ai copiilor veniți la meci din respectivele orașe, beneficiind de regula UEFA care spune că la fiecare grup de 10 copii trebuie să existe un adult însoțitor (de regulă profesor sau părinte). Ca să poată intra pe stadion în calitate de însoțitori ai copiilor, cei doi edili au luat locul unui profesor sau al unui părinte care ar fi avut dreptul să meargă la meci alături de micii suporteri”.

S-au trecut pe liste și au mers relaxați pe Arena Națională, bucuroși că sparg semințe de dovleac la un meci din preliminariile Euro 2020. Fără nicio jenă, cei doi primari au zâmbit tot timpul, bucurându-se mai ales la golul lui Alex Mitriță.