Evenimentul Zilei > Politica > Surpriză la PSD. Trei nume-bombă pe lista de europarlamentari. Un personaj controversat, un luptător cu Statul-paralel, o ziaristă
Surpriză la PSD. Trei nume-bombă pe lista de europarlamentari. Un personaj controversat, un luptător cu Statul-paralel, o ziaristă

Surpriză la PSD. Trei nume-bombă pe lista de europarlamentari. Un personaj controversat, un luptător cu Statul-paralel, o ziaristă

PSD pare să pregătească trei nume-bombă pe lista de europarlamentare. Jurnalistul Victor Ciutacu susține că surse din PSD l-au informat că Liviu Dragnea are în vedere numele a trei persoane din afara partidului. Un personaj controversat, un luptător cu Statul-paralel și o ziaristă.

Victor Ciutacu a scris pe Facebook că lista PSD pentru alegerile europarlamentare vor apărea trei nume surpriză:

"Hai că deja mă plictisește mimarea asta ipocrită a consultărilor pe tema candidaturilor la europarlamentare. Dacă nu se răzgândește comandantul suprem de spaima cuțitului, trei nume extra PSD intră pe lista de candidați, toate pe filiera înțelegerii Dragnea-Voiculescu: Carmen Avram, Chris Terheș, Maria Grapini. V-am pupat, mă întorc să muncesc ca să trăiesc".

Maria Grapini este europarlamentar pe filiera PC (Partidul Conservator) și a devenit extrem de cunoscută ca urmare a pozițiilor sale bătăioase, dar și a numeroaselor gafe pe care le-a făcut în postările sale. Preotul Chris Terheș este un cunoscut luptător cu abuzurile din sistemul de justiție, care a avut poziții extrem de dure la adresa DNA: 

"DNA a trecut de la grup infracțional organizat la cel de organizație teroristă. Sub conducerea lui Kovesi, are clar obiective politice, de control sau subminare a puterii democratice alese legitim în România, folosindu-se în acest scop de forță, răspândire de informații false, propagandă, șantaj, manipulare, amenințări asemenea teroriștilor".

Carmen Avram este o jurnalistă de la Antena 3 care s-a făcut remarcată prin reportajele sale, premiate la numeroase festivaluri de televiziune din România și Statele Unite ale Americii.