Evenimentul Zilei > Politica > PSD și „noua cale”. Marian Oprișan spune că tranziția va fi ușoară și statutară
PSD și „noua cale”. Marian Oprișan spune că tranziția va fi ușoară și statutară

PSD și „noua cale”. Marian Oprișan spune că tranziția va fi ușoară și statutară

Marian Oprișan, președintele PSD Vrancea spune că PSD își va urma „o nouă cale” iar tranziția va fi făcută ușor, statutar. El este de părere că premierul Viorica Dăncilă va prelua conducerea partidului. Declarația a fost dată după anunțul că Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare.

 

PSD își urmează calea, aș putea spune o nouă cale din acest punct de vedere, pentru că tranziția va fi făcută ușor, statutar. Doamna Viorica Dăncilă este președintele executiv al partidului în acest moment. Sigur că la un moment dat va exista un congres, în urma consultărilor din CEx cu colegii noștri, șefii organizațiilor județene”, a spus Marian Oprișan, potrivit digi24.ro.

„Vom face tot ceea ce este posibil ca PSD să își continue idealul social democrat pentru că PSD a făcut multe lucruri bune pentru români și pentru România și nu merita să i se întâmple un asemenea lucru”, a adăugat el.

Președintele PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.