Evenimentul Zilei > Politica > PSD, luptă contra-cronometru pentru redresare. „Vom sta de veghe”
PSD, luptă contra-cronometru pentru redresare. „Vom sta de veghe”

PSD, luptă contra-cronometru pentru redresare. „Vom sta de veghe”

PSD are puţin timp la dispoziţie pentru a corecta direcţia partidului, a precizat, marţi, într-o postare pe Facebook, vicepreşedintele partidului, Gabriel Zetea.

„PSD este în opoziţie. De facto. Avem puţin timp la dispoziţie pentru a lua măsurile de corectare a direcţiei partidului şi sper că vom avea înţelepciunea să o facem. Nu am luat aceste măsuri după eşecul de la alegerile europarlamentare. Am pierdut timpul. Există oameni suficient de înţelepţi în PSD pentru a identifica paşii necesari pentru întărirea stângii politice româneşti. Decenţa, bunul-simţ, transparenţa trebuie să redevină atributele unei stângi politice europene reformate”, a menţionat, în postarea sa, Gabriel Zetea.

Acesta a subliniat că „PNL are prostul obicei de adopta măsuri de austeritate pentru români”, motiv pentru care PSD „va sta de veghe”.

„Preşedintele Klaus Iohannis şi PNL au (…) toată puterea în România. PNL dă şi preşedintele României şi prim-ministru al ţării. Responsabilitatea este enormă şi sper că această putere să nu fie folosită pentru a face doar rău”, a susţinut Gabriel Zetea.

De asemenea, vicepreşedintele PSD a ţinut să-l felicite pe Klaus Iohannis, care a câştigat un nou mandat de preşedinte al României, arătând că votul este „sfânt”.

„În calitate de preşedinte PSD Maramureş vreau să îl felicit pe câştigătorul alegerilor prezidenţiale, pe domnul Klaus Iohannis. Am susţinut, evident, alt candidat. Românii ştiu întotdeauna mai bine. Votul este sfânt (…) În calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş nu pot decât să mă bucur că mai mulţi maramureşeni, faţă de acum două săptămâni, au ales să voteze, să îşi facă datoria civică. Felicitări maramureşenilor, de acasă sau de pretutindeni, pentru prezenţa la scrutinul electoral de duminică”, a mai scris Gabriel Zetea în postare sa.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.