Evenimentul Zilei > Actualitate > PSD-istul „Mitralieră”, declarații BOMBĂ despre rezultatul Referendumului. Ce putea face MAREA FAMILIE a lui Dragnea!
PSD-istul „Mitralieră”, declarații BOMBĂ despre rezultatul Referendumului. Ce putea face MAREA FAMILIE a lui Dragnea!

PSD-istul „Mitralieră”, declarații BOMBĂ despre rezultatul Referendumului. Ce putea face MAREA FAMILIE a lui Dragnea!

Declarații incendiare în ediția de miercuri seară a emisiunii „România 9”, prezentată de Ionuț Cristache. În platoul emisiunii invitații au dezbătut rezultatul Referendumului pentru reglementarea articolului din Constituție care viza căsătoria. Viorel Cataramă și deputatul PSD Cătălin Rădulescu, zis și „Mitralieră” s-au întrecut în declarații spumoase.

De

 

 

 

„Dacă ieșea PSD-ul la vot…”

După război, mulți viteji se arată! Acesta pare să fie linia pe care a mers deputatul PSD, Cătălin Rădulescu. Acesta ba a spus că nu a fost de acord cu Referendumul, ba că nu i-a păsat de el.

„Daca voi vedea că se exclude căsătoria sau adopția de copii, eu voi fi de acord cu parteneriatul civil. Dar cu siguranta vor cere să se schimbe Codul Civil. O majoritate nu trebuie să se supună unei minorități”, a motivat „Mitralieră”

A urmat și o replică de la afaceristul Viorel Cataramă: „Românii nu au fost interesați de acest subiect, drept urmare au boicotat Referendumul.”

Pentru a nu se pune contră nici cu unul, nici cu altul, PSD-istul a declarat că lucrurile ar fi stat altfel dacă așa ar fi vrut partidul: „Dacă venea PSD-ul, dacă ne aduceam familiile noastre, eram 5-6 milioane la vot la Referendum, dar nu a fost tema noastră, nu a fost problema noastră”.