Liderii teritoriali ai PSD doresc organizarea unui mare miting în Capitală, chiar dacă liderul Liviu Dragnea a precizat cu fiecare ocazie că nu ia în calcul un asemenea gest. Liderul social-democraților din Vaslui, Dumitru Buzatu, a explicat că partidul poate mobiliza câteva sute de mii de oameni, fără niciun fel de problemă.

”Până acum, în PSD a predominat o atitudine rațională, o atitudine susținută de Liviu Dragnea. Ideea mascată lansată de domnul președinte, mascată sub gestul domnului Orban, de preluare abuzivă a puterii, în fața acestor lucruri nu vom sta degeaba. Toți liderii PSD consideră că trebuie să venim cu un răpuns ferm, un răspuns pe măsură.

La un miting de amploare se pot aduna câteva sute de mii de oameni, fără niciun fel de problemă, pentru că cea mai mare parte a populației este extrem de inflamată de gestul domnului Iohannis.

Eu cred că ceea ce ne reține pe noi este atitudinea președintelui PSD, care a îndemnat la calm în România la doi ani de la alegeri, dar domnul președinte și domnul Orban nu înțeleg acest lucru. Eu sunt pentru o atitudine mai radicală, dar în orice caz trebuie să dăm un semnal puternic acestor oameni, să înțeleagă că nu se poate prelua puterea în acest fel în România”, a declarat Dumitru Buzatu, la România TV.

 

Te-ar putea interesa și: