Întâlnirile sunt programate cu începere de la ora 10.00, se vor desfășura pe parcursul întregii zile, urmând ca de la 15,00 să aibă loc o reuniune a grupurilor parlamentare PSD din Senat şi Camera Deputaţilor.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că data viitorului congres al partidului, unde va fi aleasă noua conducere, va fi decisă după ce se va vota moţiunea de cenzură în Parlament, într-o nouă şedinţă a Comitetului Executiv Naţional.

„Până pe data de 9 februarie se termină conferinţele extraordinare din teritoriu, este o propunere de la un judeţ să se prelungească termenul, să fie timp să se termine toate conferinţele extraordinare din teritoriu şi candidaţii, până pe data de 15 februarie, de asemenea, toate organizaţiile vor înainta candidaţii pentru alegerile locale. S-a decis ca după votul moţiunii, în următorul Comitet Executiv, să stabilim data congresului”, a spus Ciolacu.

Ciolacu a mai spus că în cazul în care moţiunea de cenzură va trece, PSD va decide, tot în CExN, dacă va veni cu o propunere de premier sau nu.

 

Te-ar putea interesa și: