Evenimentul Zilei > Politica > ZIUA ŞI SCANDALUL ÎN PSD. Bomba zilei vine din Moldova, de la Iaşi. SE SIMTE TUŞA lui Dragnea… Încă un duşman eliminat
ZIUA ŞI SCANDALUL ÎN PSD. Bomba zilei vine din Moldova, de la Iaşi. SE SIMTE TUŞA lui Dragnea… Încă un duşman eliminat

ZIUA ŞI SCANDALUL ÎN PSD. Bomba zilei vine din Moldova, de la Iaşi. SE SIMTE TUŞA lui Dragnea… Încă un duşman eliminat

PSD Iași anunță într-un comunicat că se dezice de declarațiile europarlamentarului Cătălin Ivan, pe care îl consideră „apartidic” și despre care spune că se „agață în continuare și de PSD și de funcția de europarlamentar”

Redăm mai jos comunicatul PSD Iași:

„PSD Iași se dezice categoric de declarațiile apartidicului Cătălin Ivan, care se agață în continuare și de PSD și de funcția de europarlamentar. 

Reamintim opiniei publice din România că dânsul nu mai face parte din organizația PSD Iași, fiind exclus de multă vreme. Astfel, nicio alegație emisă de acesta nu reprezintă punctul de vedere al PSD Iași. Intențiile sale sunt cum nu se poate mai clare și urmăresc un singur lucru: dezbinarea partidului care în acest moment asigură guvernarea României.

PSD Iași îi solicită public domnului Cătălin Ivan să demisioneze din funcția de europarlamentar, întrucât, deși a fost ales pe listele partidului, în acest moment se reprezintă numai pe sine și ia poziții publice împotriva partidului care i-a asigurat o carieră politică, nemaifiind un exponent al politicii social-democrate nici în România, nici în Europa.

Astfel, prin eliberarea din funcția de europarlamentar, domnul Ivan va avea șansa proprie să se repoziționeze din punct de vedere politic și profesional și să-și construiască propriile proiecte, dar fără nicio legătură cu PSD Iași.”

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: