Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD, a dat din nou în judecată partidul și organizația PSD Teleorman, contestând înscrierea făcută în registrul partidelor politice. Dosarul are termen 4 iunie, iar Dragnea a fost citat să se prezinte în sala de judecată.

În cursul anului 2019, fostul lider PSD-ist a contestat din nou organizația PSD Teleorman și a cerut dizolvarea acesteia. Dragnea a motivat că, prin în decizia prin care a fost condamnat se arată că și cele două angajate a Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, care au lucrat la PSD, au comis o fraudă. Astfel, susținea Dragnea sunt create premisele care duc la concluzia că organizaţia de partid PSD Teleorman trebuie dizolvată, dizolvarea constituind modificare de statut, modificare care trebuie astfel comunicată Tribunalului București.

Tribunalul București și Curtea de Apel București a decis să respingă acțiunea, pe motiv că nu este întemeiată. Și a doua acțiune are șanse mari de tot săp fie respinsă.

Liviu Dragnea a fost încercarat în mai 2019, fiind condamnat la trei ani și șase luni de închisoare, cu executare. PSD-istul va putea cere liberarea condiționat în luna martie 2021.