Evenimentul Zilei > Politica > Problema PSD ului și a lui Dragnea nu este CORUPŢIA, ci PROSTIA ajunsă chiar la rang de VIRTUTE
Problema PSD ului și a lui Dragnea nu este CORUPŢIA, ci PROSTIA ajunsă chiar la rang de VIRTUTE

Problema PSD ului și a lui Dragnea nu este CORUPŢIA, ci PROSTIA ajunsă chiar la rang de VIRTUTE

Aceasta este concluzia lui Ingrid Mocanu exprimată pe social media, argumentând absolut tot ceea ce a afirmat despre PSD cu exemple concrete. În comentariul său critică numirile făcute de Dragnea în funcţia de premier, spunând că a avut doi prim-miniştri de la Securitate şi, mai nou, a numit o doamnă la limita limitelor cu intelectul.

Ingrid Mocanu: "Problema PSD-ului și a lui Dragnea nu este corupția, ci prostia ajunsă chiar la rang de virtute: nu ești prost, nu iei funcții… cu cât ești mai prost, cu atât ajungi mai sus în funcție.
După ce a numit doi premieri ai Securității, ultima oară s-a gândit Dragnea cu căpuțu' să numească o doamnă la limita limitelor cu intelectul,
a scris  pe Facebook.

De ce nu este cea mai bună soluţie să se dea AMNISTIA prin lege, de Parlament

"Se aude că ar fi zis să se dea amnistie prin lege, de Parlament. Păi, măi tanti, uite cum stă treaba: dacă adopți prin lege orice formă de amnistie și grațiere pentru orice faptă, cât timp va face ea naveta Curte Constituțională, Parlament, Președinte și retur, vreo câteva luni, vei avea o țară neguvernabilă: toți se vor grăbi să facă toate cele de prin legea aia, dacă vor ști că oricum nu vor răspunde. Pentru acest tip de situații s-a introdus ordonanța de urgență în Constituție, nu pentru prostelile voastre".

Dragnea a numit doar securişti şi retarzi în funcţia de premier

"Cum și ce vorbește Dragnea cu ei când îi pune în funcția aia, habar nu am: sunt tâmpiți de la început sau se tâmpesc pe parcurs, nici asta nu pot estima. Cert este că premieri mai securiști și mai retarzi ca cei puși de Dragnea în guvernarea cu cele mai multe voturi pentru PSD nu au existat vreodată în vreo țară", este concluzia extrem de dură a lui Ingrid Mocanu.

Este şocant că astăzi mica şansă care a mai rămas în lupta cu Statul Paralel stă în acest tip de individă

"Problema PSD nu este Dragnea azi, ci Dăncilă și restul premierilor pe care îi poate naște azi PSD-ul, dat fiind că Dragnea nu poate ocupa toate funcțiile în stat. Dar, paradoxal, eliminarea ei echivalează cu pierderea guvernării… Deci cum să stea mica șansă care a mai rămas în lupta cu Statul Paralel în acest tip de individă care nu realizează absolut nicio propoziție din cele scoase pe gură și din consecințele actelor adoptate? Doar Bănilă mai poate salva PSD -ul", a notat Ingrid Mocanu pe contul personal de socializare.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: