Evenimentul Zilei > Politica > RĂZBOI în PSD. Deputatul MITRALIERĂ îl ATACĂ pe Tudose. Reținere la ORDIN a unui LIDER social-democrat!?
RĂZBOI în PSD. Deputatul MITRALIERĂ îl ATACĂ pe Tudose. Reținere la ORDIN a unui LIDER social-democrat!?

RĂZBOI în PSD. Deputatul MITRALIERĂ îl ATACĂ pe Tudose. Reținere la ORDIN a unui LIDER social-democrat!?

Reținerea lui Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, de către procurorii DNA Bacău, a adus o dezvăluire a deputatului “mitralieră” Cătălin Rădulescu.

Conform declarațiilor oferite de controversatul deputat PSD, reținerea lui Arsene a survenit imediat după ce acesta ar fi declarat că Mihai Tudose și Marcel Ciolacu susțin statul paralel.

"Arsene a spus în CExN că ştie că se încearcă astfel de acţiuni din partea susţinătorilor statului paralel. Şi după două zile s-a şi întâmplat (a fost reţinut, n.r.). A făcut aceste acuzaţii privind mazilirea lui şi le-a reproşat lui Tudose şi Ciolacu, celor doi susţinători au statului paralel", a declarat Rădulescu.

Ionel Arsene a fost reţinut, joi, de DNA Bacău, fiind acuzat de trafic de influenţă. Potrivit procurorilor, în 2013, fostul deputat ar fi primit 100.000 de euro pentru îşi folosi presupusa influenţă asupra unor persoane din conducerea Agenţiei Naţionale de Integritate.

Sâmbătă, fostul deputat PSD a fost eliberat din arest și a fost plasat sub control judiciar. Decizia Tribunalului Bacău nu este,însă, definitivă.