Evenimentul Zilei > Politica > RĂZBOI la vârful PSD. Se cer DEMISII și EXCLUDERI din PARTID în favoarea lui DRAGNEA
RĂZBOI la vârful PSD. Se cer DEMISII și EXCLUDERI din PARTID în favoarea lui DRAGNEA

RĂZBOI la vârful PSD. Se cer DEMISII și EXCLUDERI din PARTID în favoarea lui DRAGNEA

În contextul următorului CExN al PSD, mai mulți lideri ai organizațiilor județene cer excluderea din partid a vicepreședintelui Adrian Țuțuianu, declară vicepreședintele Gabriel Zetea.

„După ultima ședință a Comitetului Executiv Național, cu toții am crezut că situația în partid se va calma și că cei care au făcut publică scrisoarea celebră despre care s-a vorbit vreo două săptămâni în România vor înțelege că poziția majoritară în partid este alta. Din păcate, lucrurile nu au intrat pe un făgaș normal, iar disensiunile din interiorul partidului social-democrat continuă. Există, și nu mai putem să ascundem aceste lucruri, există poziții destul de vehemente ale unor colegi președinți de organizații din țară, sau simpli membri de partid, care cer măsuri mult mai dure împotriva celor nu au înțeles votul de atunci din cadrul CExN”, a declarat vicepreședintele PSD, Gabriel Zetea, informează Mediafax.

Întrebat dacă se referă la semnatarii scrisorii în care se cerea demisia lui Liviu Dragnea, Zetea a făcut referire în special la Adrian Țuțuianu.

„Evident, nu la toate persoanele, pentru că documentul am înțeles că a fost semnat de mult mai mulți, trei au fost semnatarii publici ai documentului, dar persoana la care se face referire în ceea ce privește declarații nelalocul lor în ceea ce privește strategia PSD în această perioadă este dl Țuțuianu”, a mai declarat Zetea.

Declarațiile vin în contextul în care mai multe înregistrări audio au apărut în spațiul public, în care vicepreședintele PSD, Adrian Țuțuianu, facea afirmații despre anumiți lideri ai PSD.

Într-una dintre înregistrări, Țuțuianu spune că PSD este „un partid de maimuțe”, iar despre Ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, a declarat că este „cel mai idiot ministru”.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: