„Biroul Permanent Judeţean al PSD Dâmboviţa a stabilit, în cadrul şedinţei de vineri, 19 iulie 2019, un calendar intern pentru desfăşurarea de alegeri în organizaţiile locale de la nivelul judeţului, conform statutului, în perioada 15 august – 25 septembrie, urmate de Conferinţa Judeţeană de Alegeri, în data de 4 octombrie. În cadrul aceleiaşi şedinţe, BPJ a aprobat, cu unanimitate de voturi, propunerea ca deputatul Carmen Holban, vicepreşedinte BPJ, să îndeplinească interimar funcţia de preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa”, se arată într-un comunicat al PSD Dâmboviţa remis.

Mai mulţi lideri locali au cerut în ultima perioadă organizarea de noi alegeri. PSD Dâmboviţa anunţă că social democraţii „care vor lansa atacuri la adresa organizaţiei” vor fi sancţionaţi.

„Biroul Permanent Judeţean a stabilit totodată sancţionarea cu fermitate a membrilor organizaţiei care, până la data alegerilor din 4 octombrie, lansează public atacuri la adresa organizaţiei, atacuri care ar putea destabiliza buna desfăşurare a calendarului alegerilor interne şi a Conferinţei Judeţene de alegeri”, precizează PSD Dâmboviţa.

În luna martie, aveau loc alegeri în PSD Dâmboviţa, iar preşedinta a fost aleasă Rovana Plumb. Tot ea a asigurat interimatul de la excluderea lui Adrian Ţuţuianu din partid şi până la momentul alegerilor.